söndag 31 maj 2009

Halsfluss igen!!!!

Åhhh jag blir så trött. Har fått halsfluss igen för andra gången...Urk.
Hemma ifrån mitt favvo-jobb igen...Blä vill inte...

Bara att bädda ner sig i sängen, äta pencilin för andra gången på bara några veckor...Har vi det här laget sett varenda såopera, alltifrån "våra värsta år" till "Opera Whinfrey" Måste be gubben hyra lite filmer innan jag ruttnar..

lördag 30 maj 2009

Straffhippa

I månader har vi planerat P´s straffhippa & idag var det dags....

15 högljudda cowboysare hämtade P hos henne i en gammal häftig raggarbil & raggare...skålade i champagne (ja alla utom jag)

Åkte sen till Mölnvik där det var "Värmdö Dagen" och massor av jippon. Där fick hon åka inlines & sälja rosor till alla manliga & priset var en kalsonglapp som hon skulle klippa bort ifrån kalsongerna. Åt sedan lunch på Sasta, urgod mat som vanligt. Tackar!

Åkte vidare till Vitabergsparken där vi skulle måla Kroki av en naken man med stor snopp...det hela slutade med att hon skulle måla på honom och snoppen stod högt i skyn..:-S

Sen var det dags att dansa Linedance på Stockholms linedansförbund i City. Superkul & jättejobbigt. Det höll på en timme...

Vidare åkte vi hem till M och där åt vi jättegod mat & gjorde oss fina för kvällen på Golden Hits. Medans vi åt god mat visade "Fina Flickan" alla sina sensuella trevliga leksaker. Beställningarna haglade..*hahaha*

Kom till Golden Hits vid 23.00-tiden, gick in via VIP-kön...skålade i champagne & dansade natten lång...

En mycket lyckad dag, kväll och natt....Superkul!!!

onsdag 27 maj 2009

Kryddhörnan

En fröjd för ögat och smaklökarna....=) eller hur? Den gamla lådan med hönsnät hittade jag på tradera, många bjöd på den, men jag vann. =)

tisdag 26 maj 2009

Grillbänken

Nu har min kära "gubbe" gjort klart vår grillbänk. Den kommer att komma så väl till pass i sommar ...Är jättenöjd med grillbänken. Nu ska vi bara hitta ett par fina handtag också.

söndag 24 maj 2009

Blåa naglar..


Jag och dottern höll på att måla naglarna och gissa vem som kommer och vill göra likadant...?Jo, Lillebror naturligtvis. Han skulle prompt ha blått nagelack. Undrar vad fröknarna säger på dagis...:-S

måndag 18 maj 2009

Stegen

Pedistaler


Tänk vad lite vit färg kan göra och lite sandpapper....Så vackert.!!

Rastlös..

Tänk att man kan bli så rastlös av att gå hemma? Näe....Nu måste jag göra något... "Något" blev en stege & två stycken pedistaler som jag fyndat på Tradera. Allt blev i vitaste vitt naturligtvis och lite slip & slit från sandpappret.

söndag 17 maj 2009

Sandlåda


Idag har vi ( läs min gubbe ) varit flitig. Idag har han byggt en sandlåda till lillebror & blivande syskon. Ni vet den där som ligger i magen & förväntas komma i oktober/november. =) Se så fin sandlådan blev....och stoooooor. Jag är supernöjd. Nu ska han bara bygga ett lock med hönsnät, mot våra katter.

Dagen har gått fort, idag mår jag bättre... Svullnaden borta. Lite läskigt att det kan gå bort så fort i halsen med penicilin, ibland undrar man vad det är i våra mediciner. ??? *scary*

Nåja om 3 dagar är jag smittfri...Så på onsdag är det dags att jobba igen =)

lördag 16 maj 2009

Halsfluss....

Helt igensvullen i halsen, så varje gång jag skulle svälja, så kommer jag emot kräk reflexen.

Har inte ätit eller druckit något alls sen igår kväll...Fruktansvärt!

Åkte till Nacka akuten i morse, träffade doktorn som konstaterad att jag hade en rejäl halsfluss. Stora svullna körtlar med var och annat läskigt. *Blä* Just nu känns det som att jag aldrig kommer blir frisk...Där fick en rejäl dos Betapred, tavegyl och alvedon, som har en avsvällande effekt på körtlarna & annat i halsen. Åkte via apoteket & sedan bums hem och i säng.

Suck...så nu är jag hemma igen, i minst 3 dagar och sen är jag smittfri sa doktorn. Men ska äta penicillin i 10 dagar. Är såååå less på att var hemma och vara sjuk. Jag vill jobba, träffa mina kolleger,träffa vänner & umgås, inte ligga hemma. *pest*

torsdag 14 maj 2009

6 st Kattungar



Var ju tvungen att ta lite foto på de små lurvbollarna...visst är de söta??
Jag önskar att vi kunde behålla alla, men tyvärr växer dom & blir stora och då blir det jobbigt med 9 vuxna katter...*snyft* Tänk om man kunde behålla dom små, det vore ju toppen.

jag vill ju gossa hela tiden med dom....=)

söndag 10 maj 2009

kattungar igen!!

.....och nu har Lisa också fått kattungar...=)

Så har vi 6st kattungar. *puhhh* + våra vanliga 3 katter. =)

lördag 9 maj 2009

Kattungar...

...har det nu kommit, Skorpan har blivit mamma igen.
Idag kl. 20.24 kom den 1:a en kolsvart kattunge, sen kom den 2:a kl.20.31 sen en svartvit med vita sockor, halsduk och vit nosteckning. Sååååå söta. Ska snart ta lite bilder, så Ni får se.

Nu ligger Skorpan med sina bebisar & ammar i ena korgen, i andra korgen ligger Lisa & flämtar stackarn....Vi får väl se när hennes bebisar kommer. Gud hon är sååååå tjock...så det kan inte vara långt kvar!! :)

Här avlar vi av oss ordentligt....;)

onsdag 6 maj 2009

Mitt i V.14

OOOOOppppsssss!!!

Japp, nu vet ni....-vad tänker ni?? Jo..Mitt i v.14 betyder ju naturligtvis att jag ska bli "3-barns-morsa" som min vännina så lustigt uttryckte det...=)

Har varit sjukskriven i ett antal veckor pga fruktansvärt illamående, yrsel och trötthet.Det känns som att jag har varit på "Patricia" & festat till kl. 06.00 varje morgon och har ständig bakfylla och ska spy ideligen....Har aldrig mått så dåligt med några av de andra barnen.

MEN nu börjar jag återvända till livet igen.... så skönt!

Idag börjar jobba också, längtar efter att få normala rutiner & träffa mina kolleger på jobbet.

Vi hörs snart igen. *tjing*

måndag 4 maj 2009

Trötter ZzZZZzZZZzzZZz

Vart tog den lilla söta lilla flickan vägen??? ingen som vet, ingen som vet....?